17 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Juni punika, dinten ingkang kaping 168 utawi 169 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
16 Juni – 17 Juni – 18 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Juni&oldid=1052906"