17 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Juni punika, dinten ingkang kaping 168 utawi 169 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Juni – 17 Juni – 18 Juni