18 Juni

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

18 Juni punika, dinten ingkang kaping 169 utawi 170 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Jeanne d'Arc
Jeanne d'Arc

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
17 Juni18 Juni19 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Juni&oldid=804063"