18 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Juni punika dinten ingkang kaping 169 utawi 170 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Jeanne d'Arc

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Juni – 18 Juni – 19 Juni