Patay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Patay iku désa lan commune département Loiret, ing lor tengah Prancis, lor-kulon Orléans. Pedunung désa iki watara 1.500.

Désa iki wujud papan Paperangan Patay nalika tanggal 18 Juni 1429.