19 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Juni punika, dinten ingkang kaping 170 utawi 171 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Juni – 19 Juni – 20 Juni