19 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

19 Juni punika dinten ingkang kaping 170 utawi 171 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 19 Juni 2012 Pangadeg Wikileaks, Julius Assange mlajeng dhateng Kadutan Agung Ekuador ing London kanggé nyuwun suwaka, awit piyambakipun ajrih bakal dipunserahaken dhateng Amérika Sarékat manawi dipunékstradisi dhateng Swédia.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    18 Juni – 19 Juni – 20 Juni