19 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Juni punika dinten ingkang kaping 170 utawi 171 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Juni – 19 Juni – 20 Juni