Strip komik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Strip komik iku gambar utawa rangkéyan gambar sing isiné carita. Strip komik ditulis lan digambar déning sawijining kartunis, lan diterbitaké kanthi rutin (lumrahé padinan utawa minggon) ing koran lan ing Internèt. Ing Britania Raya lan Éropah, strip komik uga diterbitaké kanthi sèri sajeroning kalawarti-kalawarti komik, sauntara kisah sawijining strip sok-sok sambung terus nganti telung kaca utawa luwih. Strip komik uga wis mijil sajeroning kalawarti-kalawarti AS, kaya ta upamané Boy's Life.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]