Garfield

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Logo Garfield

Garfield iku komik strip karya Jim Davis sing nyaritakaké ngenani Garfield minangka tokoh utama sing arupa sawijining kucing ingonané Jon Arbuckle. Tokoh liyané ya iku Odie, sawijining asu sing kurang lantip. Nalika taun 2006, komik strip iki dilisènsikaké ing watara 2.570 koran lan kalawarti sarta nyekel rékor ing Guinness World Record minangka komik strip sing paling wiyang dilisensikaké ing donya.[1] Jeneng Garfield dijupuk saka jeneng simbah kakungé Jim, James Garfield Davis, sing biyèn jenengé dijupuk saka jeneng Présidhèn Amérika Sarékat James Garfield.

Latar[besut | besut sumber]

Karya liya[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Garfield&oldid=1029445"