Waterloo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kathah babagan ingkang gadhah nama Waterloo. Kathahipun dipunparingi nama kanthi langsung utawi boten langsung dhumateng Waterloo, Bèlgi, ing pundi Paprangan Waterloo dumados.

Priksani: