Waterloo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kathah babagan ingkang gadhah nami Waterloo. Kathahipun dipunparingi nami kanthi langsung utawi boten langsung dhumateng Waterloo, Bèlgi, ing pundi Paprangan Waterloo dumados.

Priksani: