Yuri Andropov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Joeri Andropov

Yuri Vladimirovich Andropov (Ю́рий Влади́мирович Андро́пов), (Stavropol, 2 Juni (Kalendher Julian) - 15 Juni (Kalendher Gregorian) 1914 - 9 Februari 1984) iku pulitikus Uni Soviet. Dhèwèké iku Sekjen Parté Komunis Uni Soviet lan mimpin nagara iki wiwit tanggal 21 November 1982 nganti tilar donya watara 1,5 taun sawisé mengku jabatan.

Cithakan:PemimpinRusia


Cithakan:Soviet-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yuri_Andropov&oldid=1052179"