Yuri Andropov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yuri Andropov
Andropov (1974)

Yuri Vladimirovich Andropov (Ю́рий Влади́мирович Андро́пов), (Stavropol, 2 Juni (Kalendher Julian) - 15 Juni (Kalendher Gregorian) 1914 - 9 Februari 1984) iku pulitikus Uni Soviet. Dhèwèké iku Sekjen Parté Komunis Uni Soviet lan mimpin nagara iki wiwit tanggal 21 November 1982 nganti tilar donya watara 1,5 taun sawisé mengku jabatan.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yuri_Andropov&oldid=1105875"