Aviastar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Aviastar iku maskapé pamaburan sing ndarbèni wewengkon operasi ing Indonésia.

Déstinasi[besut | besut sumber]

Domestic[besut | besut sumber]

Aviastar uga ngladèni 36 rute domèstik komèrsial dhawuhing pamaréntah: