Serangan bom kembar Ankara 2015

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Serangan bom kembar Ankara iku sawijining prastawa téror sing dumadi ing Ankara, kutha krajan Turki. Wektu iku ana bom loro sing dijeblugake sangarepé Stasiun Utama Ankara. Ing tanggal 16 Oktober gunggungé kurban jiwa ana 102 lan punjul 400 jiwa tatu-tatu.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]