16 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Mèi punika dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Marie Antoinette

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Mèi-16 Mèi-17 Mèi