Narkoba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Narkoba ya iku cekakan saking narkotika, lan obat utawi bahan mbebayani. Istilah liyané ya iku napza ingkang diusulake kaleh Kamentrian Kaséhatan Républik Indonésia, cekakan saking narkotika, psikotropika, lan zat adiktif.