Alkohol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Alkohol sajrone kimia ya iku senyawa organik kang duweni gugus fungsional hidroksil (-OH) kaiket ing atom karbon. Sacara khusus, pusat karbon kudu jenuh, nduweni ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.[1]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ [1], kaunduh (24/10/12).