Kamentrian Kaséhatan Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Kamentrian Kaséhatan

Kamentrian Kaséhatan, dicekak Kemkes, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan kaséhatan. Kemkes dibawahi Mantri Kaséhatan (Menkes) kang wiwit tanggal 14 Juni 2012 diwengku déning Dr. Nafsiah Mboi, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinet Kerja diwengku déning: Dr. Nila Djuwita Anfasa Moeloek.

Pranala njaba[besut | besut sumber]