Kamentrian Tenaga Kerja lan Transmigrasi Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Tenaga Kerja lan Transmigrasi, dicekak Kemnakertrans, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi urusan ketenagakerjaan lan transmigrasi. Kemnakertrans dibawahi Mantri Tenaga Kerja lan Transmigrasi (Menakertrans) kang wiwit tanggal 7 Dhésèmber 2005 diwengku déning Ir. H. Erman Soeparno, MBA. MSi., lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Muhaimin Iskandar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]