Kamentrian Koordinator Bidang Pulitik, Hukum, lan Kaamanan Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kementerian Koordinator Babagan Pulitik, Hukum, dan Keamanan, dicekak Kemenkopolhukam, iku kamentriaan ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi koordinasi perencanaan lan panyusunan kawicaksanan, sarta sinkronisasi pelaksanaan kawicaksanan ing babagan pulitik, hukum, lan kaamanan. Kemenkopolhukam dibawahi Mantri Koordinator Babagan Pulitik, Hukum, dan Keamanan (Menkopolhukam) kang wiwit tanggal 23 Oktober 2019 diwengku déning Mohammad Mahfud M.D..

Koordinasi[besut | besut sumber]

  1. Departemen Dalam Negeri
  2. Departemen Luar Negeri
  3. Departemen Pertahanan
  4. Departemen Hukum lan HAM
  5. Departemen Perhubungan
  6. Departemen Kelautan lan Perikanan
  7. Departemen Komunikasi lan Informatika
  8. Kejaksaan Républik Indonésia
  9. Kapulisèn Nagara Républik Indonésia
  10. Tentara Nasional Indonésia

Pranala njaba[besut | besut sumber]