Kamentrian Pemuda lan Olah Raga Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Pemuda lan Ulah raga Républik Indonésia, dicekak Kempora, iku kamentrian sajeroning Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan nom-noman lan ulah raga. Kempora dibawahi Mantri Nagara Pemuda lan Ulah raga (Menegpora) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Adhyaksa Dault, S.H., M.Si., lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Andi Malarangeng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]