Kamentrian Koperasi lan Usaha Cilik lan Menengah Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Koperasi lan Usaha Cilik lan Menengah, dicekak Kemkop lan UKM, iku kamentrian sajeroning Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan koperasi lan usaha cilik lan menengah. Kemkop lan UKM dibawahi Mantri Nagara Koperasi lan Usaha Cilik lan Menengah (Menegkop dan UKM) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Drs. H. Suryadharma Ali, M.Si., lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Syarief Hasan.

Uga delengen[besut | besut sumber]