Kamentrian Riset lan Teknologi Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kementerian Riset lan Teknologi, dicekak Kemristek, iku kamentrian sajeroning Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan ngèlmu kawruh lan teknologi. Kemristek dibawahi Mantri Nagara Riset lan Teknologi (Menegristek) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Dr. Kusmayanto Kadiman, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Suharna Surapranata.

Struktur organisasi[besut | besut sumber]

  1. Sekretaris Mantri Nagara Riset lan Teknologi
  2. Deputi Babagan Perkembangan Riset, Ilmu Pengetahuan lan Teknologi
  3. Deputi Babagan Dinamika Masarakat
  4. Deputi Babagan Program Riset, Ilmu Pengetahuan lan Teknologi
  5. Deputi Babagan Pengembangan Sipteknas
  6. Deputi Babagan Pendayagunaan lan Pemasyarakatan Iptek

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]