Kamentrian Perhubungan Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo Kemenhub.svg

Kamentrian Perhubungan, dicekak Kemhub, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi urusan transportasi. Kemhub dibawahi Mantri Perhubungan (Menhub) kang wiwit tanggal 9 Mèi 2007 diwengku déning Jusman Syafii Djamal, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning:. Freddy Numberi

Susunan organisasi[besut | besut sumber]

Departemen Perhubungan dumadi saka 4 Direktorat Jenderal:

  1. Direktorat Jenderal Perhubungan Dharat
  2. Direktorat Jendera Perhubungan Segara
  3. Direktorat Jenderal Perhubungan Udara
  4. Direktorat Jenderal Perkeretaapian

Pranala njaba[besut | besut sumber]