Kamentrian Pekerjaan Umum Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo of the Ministry of Public Works and Housing of the Republic of Indonesia.svg

Kamentrian Pekerjaan Umum, uga biyasa diarani Kamentrian PU, sadurungé tau mawa aran "Departemen Permukiman lan Pengembangan Wewengkon" (1999-2000) lan "Departemen Permukiman lan Prasarana Wewengkon" (2000-2004), iku departemen ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan pekerjaan umum. kamentrian PU dibawahi Mantri Pekerjaan Umum kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Ir. Djoko Kirmanto, Dipl. HE..

Pranala njaba[besut | besut sumber]