Kamentrian Koordinator Bidang Kasajahtran Rakyat Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemenko Kesra

Kementerian Koordinator Kesejahteraan Rakyat, dicekak Kemenkokesra, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi koordinasi perencanaan lan panyusunan kawicaksanan, sarta sinkronisasi pelaksanaan kawicaksanan ing babagan kasejahtran rakyat lan penanggulangan kamiskinan. Kemenkokesra dibawahi Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat (Menkokesra) kang wiwit tanggal 7 Dhésèmber 2005 diwengku déning Ir. Aburizal Bakrie. Sajeroning Kabinet Indonésia Bersatu II kang dilantik tanggal 22 Oktober 2009 kalungguhan iki diwengku déning Agung Laksono

Koordinasi[besut | besut sumber]

  1. Kamentrian Keséhatan
  2. Kamentrian Pendidikan Nasional
  3. Kamentrian Sosial
  4. Kamentrian Agama
  5. Kamentrian Lingkungan Urip
  6. Kementerian Nagara Pemberdayaan Perempuan
  7. Kementerian Nagara Pendayagunaan Aparatur Nagara
  8. Kementerian Nagara Perumahan Rakyat
  9. Kementerian Nagara Pemuda lan Ulah raga
  10. Pimpinan instansi liya kang dianggep perlu

Pranala njaba[besut | besut sumber]