Kamentrian Perdagangan Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Perdagangan, dicekak Kemperdag, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan perdagangan. Kemperdag dibawahi Mantri Perdagangan (Menperdag) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Dr. Marie Elka Pangestu.

Organisasi[besut | besut sumber]

  1. Sektetariat Jenderal;
  2. Inspektorat Jenderal;
  3. Direktorat Jenderal Perdagangan Dalam Negeri;
  4. Direktorat Jenderal Perdagangan Luar Negeri;
  5. Direktorat Jenderal Kerjasama Perdagangan Internasional;
  6. Badan Pengembangan Ekspor Nasional;
  7. Badan Pengawas Perdagangan Berjangka Komoditi;
  8. Badan Penelitian lan Pengembangan Perdagangan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]