Kamentrian Agama Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Seal of the Ministry of Religious Affairs of the Republic of Indonesia.svg

Kamentrian Agama, dicekak Kemag utawa Kemenag, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi urusan agama. Kemag dibawahi Mantri Agama (Menag) kang saiki dipangku karo Lukman Hakim Saifuddin.

Tugas[besut | besut sumber]

Tugas Kamentrian Agama Republik Indonesia iku nggawe fatwa, ngatur peraturan adhedhasar Islam, lan liya-liyane.

Pranala njaba[besut | besut sumber]