Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambang Kemenpar.png

Kamentrian Pariwisata lan Ékonomi Kreatif Indonésia, dicekak Kemenparekraf, iku kamentrian ing Pamarentah Indonésia sing mbidangi urusan pariwisata lan ékonomi kreatif. Kemenparekraf dipimpin déning Mentri Pariwisata lan Ékonomi Kreatif (Menparekraf) sing wiwit tanggal 19 Oktober 2011 diwengku déning Mari Elka Pangestu.

Pranala njaba[besut | besut sumber]