Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Kemenpar.png

Kamentrian Pariwisata lan Ékonomi Kreatif Indonésia, dicekak Kemenparekraf, iku kamentrian ing Pamarentah Indonésia kang mbidangi urusan pariwisata lan ékonomi kreatif. Kemenparekraf dibawahi Mantri Pariwisata lan Ékonomi Kreatif (Menparekraf) kang wiwit tanggal 19 Oktober 2011 diwengku déning Mari Elka Pangestu.

Pranala njaba[besut | besut sumber]