Kamentrian Koordinator Bidang Perekonomian Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kementerian Koordinator Babagan Perekonomian, dicekak Kemenko Perékonomian, sadurungé aran "Mantri Koordinator Babagan Ékonomi, Keuangan, dan Industri", iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi koordinasi lan sinkronisasi panyiapan lan penyusunan kawicaksanan sarta pelaksanaané ing babagan perékonomian. Kemenko Perékonomian dibawahi Mantri Koordinator Babagan Perekonomian (Menko Perékonomian) kang wiwit tanggal 13 Juni 2008 diwengku déning Mantri Keuangan Sri Mulyani minangka Pelaksana Tugas, lan wiwit tanggal 22 Oktober 2009 diwengku déning Hatta Rajasa.

Koordinasi[besut | besut sumber]

  1. Departemen Keuangan
  2. Departemen Pertanian
  3. Departemen Kehutanan
  4. Departemen Perhubungan
  5. Departemen Tenaga Kerja lan Transmigrasi
  6. Departemen Perindustrian
  7. Departemen Perdagangan
  8. Departemen Energi lan Sumber Daya Mineral
  9. Departemen Pekerjaan Umum
  10. Departemen Kelautan dan Perikanan
  11. Kamentrian Nagara Koperasi lan Usaha Cilik lan Menengah
  12. Kementerian Nagara Riset dan Teknologi
  13. Kamentrian Nagara Pembangunan Laladan Tertinggal
  14. Kamentrian Nagara Badan Usaha Milik Nagara

Pranala njaba[besut | besut sumber]