Kamentrian Kehutanan Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo of the Ministry of Environmental Affairs and Forestry of the Republic of Indonesia.svg

Kamentrian Kehutanan, dicekak Kemhut, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan kehutanan lan perkebunan. Kemhut dibawahi Mantri Kehutanan (Menhut) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning M.S. Kaban, M.Si., lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Zulkifli Hasan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]