Kamentrian Komunikasi lan Informatika Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Komunikasi lan Informatika, dicekak Kemkominfo, sadurungé aran "Departemen Penerangan" (1945-1999), "Kamentrian Nagara Komunikasi lan Informasi" (2001-2005), iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi urusan komunikasi lan informatika. Kemkominfo dibawahi Mantri Komunikasi Lan Informatika (Menkominfo) Sing wiwit tanggal 9 Mèi 2007 diwengku déning Prof. Dr. H. Mohammad Nuh Nabhani, DEA, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Tifatul Sembiring.

Struktur organisasi[besut | besut sumber]

  1. Sekretariat Jenderal
  2. Inspektorat Jenderal
  3. Direktorat Jenderal Pos dan Telekomunikasi
  4. Direktorat Jenderal Aplikasi Telematika
  5. Direktorat Jenderal Sarana Komunikasi lan Diseminasi Informasi
  6. Badan Litbang Sumber Daya Manusia
  7. Badan Informasi Publik

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]