Komunikasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Komunikasi iku proses sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané sing sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi ya iku basa.

Pranala luar[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Komunikasi&oldid=1052873"