Komunikasi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Komunikasi

Komunikasi iku proses sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané sing sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi ya iku basa.

Pranala luar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Komunikasi&oldid=1065113"