Komunikasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Komunikasi

Komunikasi iku prosès sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané kang sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi ya iku basa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]