Komunikasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Komunikasi

Komunikasi iku proses sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané sing sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi ya iku basa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]