Kamentrian Energi lan Sumber Daya Mineral Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Energi lan Sumber Daya Mineral, biyasa karan Kamentrian ESDM, iku departemen ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan pertambangan lan ènergi. Kamentrian ESDM dibawahi Mantri Energi lan Sumber Daya Mineral (Mantri ESDM) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Dr. Ir. Purnomo Yusgiantoro, lan wiwit 22 Oktober 2009 diwengku déning: Darwin Zahedy Saleh.

Struktur organisasi[besut | besut sumber]

  1. Sekretariat Jenderal
  2. Inspektorat Jenderal
  3. Direktorat Jenderal Listrik Pemanfaatan Energi
  4. Direktorat Jenderal Minyak lan Gas Bumi
  5. Direktorat Jenderal Mineral Batubara lan Panas Bumi
  6. Badan Pendidikan lan Pelatihan
  7. Badan Penelitian lan Pengembangan
  8. Badan Géologi

Pranala njaba[besut | besut sumber]