Kamentrian Perencanaan Pembangunan Nasional Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamentrian Perencanaan Pembangunan Nasional, dicekak Kem PPN, sadurungé diarani "Kamentrian Nagara Perencanaan Pembangunan", iku kamentrian sajeroning Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan perencanaan pembangunan nasional. Kem PPN dibawahi Mantri Negara Perencanaan Pembangunan Nasional (Meneg PPN) kang wiwit tanggal 7 Dhésèmber 2005 dijabat déning Paskah Suzetta, lan wiwit 22 Oktober 2009 sajeroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Armida Alisjahbana.

Kemeneg PPN sajeroning nindakaké tugas migunakaké unit organisasi Badan Perencanaan Pembangunan Nasional (Bappenas). Meneg PPN uga sisan dadi Kepala Bappenas.[1]

Struktur organisasi[besut | besut sumber]

Amarga migunakaké unit organisasi Bappenas, susunan organisasi Kemeneg PPN mung dumadi saka:[1]

  • Mantri Nagara (sisan Kepala Bappenas)
  • Sekretariat Kementerian Nagara (sisan Sekretariat Utama Bappenas)
  • Staf ahli

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Peraturan Présidhèn Nomor 10 Tahun 2005 juncto Peraturan Présidhèn Nomor 63 Tahun 2005

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]