20 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

20 Maret punika dinten ingkang kaping 79 utawi 80 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Présidhèn Banggaladésa, Zillur Rahman, tilar donya ing Singapura ing yuswa 84 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    19 Maret-20 Maret-21 Maret