20 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

20 Maret punika dinten ingkang kaping 79 utawi 80 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Présidhèn Banggaladésa, Zillur Rahman, tilar donya ing Singapura ing yuswa 84 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    19 Maret-20 Maret-21 Maret