Isabel Peron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Isabel Martínez de Perón
Isabelita ícono.jpg
Présidhèn Argentina kaping-42
Lungguh
1 Juli 1974 – 29 Maret 1976
Kadhisiki Juan Peron
Kagantèni Jorge Videla
Rerincèn priangga
Lair (1931-02-04) 4 Fèbruari 1931 (umur 85)
La Rioja
Bangsa Argentina
Parté pulitik Justisialis
Sisihan Juan Perón
Propési Dansa

María Estela Martínez Cartas de Perón (miyos tanggal 4 Februari 1931) ingkang ditepungi kanthi Isabel Martínez de Perón punika Présidhèn Argentina periode 1974-1976 lan èstri katiga Présidhèn Juan Perón. Ing mangsa jabatan kaprésidhènan periode katiga garwanipun, Isabel menngku jabatan minangka wakil présidhèn. Sasampunipun garwanipun tilar donya nalika taksih menngku jabatan, Isabel lajeng nggantosaken minangka présidhèn (1 Juli 1974-24 Maret 1976).

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Vicente Solano Lima
Wakil Présidhèn Argentina
19731974
Diganti déning:
Víctor Martínez
Sing mengku  sadurungé:
Juan Domingo Perón
Présidhèn Argentina
19741976
Diganti déning:
Jorge Rafael Videla


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Isabel_Peron&oldid=1092351"