19 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

19 Maret punika dinten ingkang kaping 78 utawi 79 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Maret-19 Maret-20 Maret