19 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Maret punika dinten ingkang kaping 78 utawi 79 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Maret-19 Maret-20 Maret