19 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Maret punika dinten ingkang kaping 78 utawi 79 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Maret - 19 Maret - 20 Maret