19 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Maret2016 19 Maret punika, dinten ingkang kaping 78 utawi 79 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Maret - 19 Maret - 20 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Maret&oldid=1038582"