Johannes Thedens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Johannes Thedens (Friedrichstadt, Jerman, 1680 - Batavia, 19 Maret 1748) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 26. Dhèwèké maréntah antara taun 17411743.

Uga delengen[besut | besut sumber]