Johannes Thedens

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Johannes Thedens (Friedrichstadt, Jerman, 1680 - Batavia, 19 Maret 1748) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 26. Dhèwèké maréntah antara taun 17411743.


Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johannes_Thedens&oldid=804617"