Johannes Thedens

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Johannes Thedens (Friedrichstadt, Jerman, 1680 - Batavia, 19 Maret 1748) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 26. Dhèwèké maréntah antara taun 17411743.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johannes_Thedens&oldid=804617"