18 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

18 Maret punika dinten ingkang kaping 77 utawi 78 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Arsitèk Jepang Toyo Ito mimpangaken Bebungah Pritzker.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    17 Maret-18 Maret-19 Maret