18 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

18 Maret punika dinten ingkang kaping 77 utawi 78 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Arsitèk Jepang Toyo Ito mimpangaken Bebungah Pritzker.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    17 Maret-18 Maret-19 Maret