18 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Maret punika, dinten ingkang kaping 77 utawi 78 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Maret - 18 Maret - 19 Maret