Aviastar Pamaburan 7503

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Aviastar Pamaburan 7503 iku sawijining pamaburan maskapé Aviastar saka Papan Anggegana Andi Jemma, Masamba menyang Makassar sing tiba tanggal 2 Oktober 2015. Montor mabur saka jinis de Havilland Canada DHC-6 Twin Otter tiba 11 menit sawisé tinggal landas[1], tanpa ngirim sinyal tandha bebaya.[2] Montor mabur iki pungkasané tinemu dina Senèn, sarta kabèh panumpangé tiwas.[3] Kacilakan iki, ya iku sing kaping papat ing sajeroning wektu sataun ing Indonésia, sawisé Indonesia AirAsia Pamaburan 8501, Kacilakan Lockheed C-130 Hercules Angkatan Udara Indonésia 2015, lan Trigana Air Service Pamaburan 267.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Missing Indonesia Plane Aviastar Airline". Daily Mirror. Dibukak ing 2 October 2015.
  2. "Missing Aviastar Plane Update: Bad Weather Hampers Indonesia's Search On Sulawesi Island, Phone Signal Detected". International Business Times. Dibukak ing 3 October 2015. Italic or bold markup not allowed in: |publisher= (pitulung)
  3. "The Plane was found near Palopo without survivors". news.okezone.com. Dibukak ing 5 October 2015.