Trigana Air Service Pamaburan 267

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Trigana Air Service Pamaburan 267 (IL 267/TGN 267) iku sawijining pamaburan ATR 42-300 Trigana Air Service sing dinyatakaké ilang sajeroning rute saka Jayapura menyang Oksibil ing tanggal 16 Agustus 2015.[1]

Pesawat iku lepas landas saka Papan Anggegana Sentani nalika tabuh 13:21 waktu setempat (UTC+9) lan dijadwalaké bakal ndharat ing tabuh 14:16 waktu setempat (UTC+9).[1] Pesawat iku kèlangan kontak karo kontrol lalu lintas udara ing tabuh 14:55 wektu lokal.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Trigana Air PK-YRN Hilang Kontak di Papua". Tempo. 16 Agustus 2015. Dijupuk 16 Agustus 2015.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)