3 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 Januari punika, dinten ingkang kaping 3 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]