23 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

23 September punika, dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

  • Dinten Bahari

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 23 September ing Wikimedia Commons.
22 September – 23 September – 24 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_September&oldid=1018568"