23 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 23 September)
Jump to navigation Jump to search

23 September punika dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Bahari

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 September – 23 September – 24 September