23 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 September)

23 September punika dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Bahari

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 September – 23 September – 24 September