23 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 September punika, dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Bahari

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

22 September – 23 September – 24 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_September&oldid=1018568"