24 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 September punika, dinten ingkang kaping 267 utawi 268 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 September24 September25 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_September&oldid=804183"