25 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 25 September)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

25 September punika dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 September – 25 September – 26 September