25 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 25 September)

25 September punika, dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 September – 25 September – 26 September