25 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 September punika dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 September – 25 September – 26 September