2016

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Milenium: Milenium ka-3
Abad: Abad kaping-20Abad kaping-21Abad kaping-22
Dasawarsa: 1980-an · 1990-an · 2000-an  – 2010-an –  2020-an  · 2030-an  · 2040-an
Taun: 2013 • 2014 • 201520162017 • 2018 • 2019
Kategori: Lair  • Pati

Taun ka-2016 Masèhi jroning kalèndher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Pati[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2016&oldid=829922"