3 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 April punika dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

2 April – 3 April – 4 April