3 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 April punika, dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

2 April – 3 April – 4 April