3 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

3 April punika dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2013 -Kritikus filem pamenang Bebungah Pulitzer, Roger Ebert, tilar donya ing yuswa 70 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    2 April – 3 April – 4 April