3 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

3 April punika, dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
2 April – 3 April – 4 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=3_April&oldid=1052062"