2 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 April punika dinten ingkang kaping 92 utawi 93 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 April – 2 April – 3 April