2 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

2 April punika dinten ingkang kaping 92 utawi 93 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa ngesahaken Prajanjian Padagangan Gegaman kanggé matesi padagangan gegaman internasional.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    1 April – 2 April – 3 April