2 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 April punika, dinten ingkang kaping 92 utawi 93 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 April – 2 April – 3 April