1 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 April punika, dinten ingkang kaping 91 utawi 92 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 - Koran swasta dipunsadé malih ing Burma kanggé sepindhahipun sasampunipun mèh 50 taun dipunlarang.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Maret - 1 April - 2 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_April&oldid=853526"