1 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

1 April punika dinten ingkang kaping 91 utawi 92 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Koran swasta dipunsadé malih ing Burma kanggé sepindhahipun sasampunipun mèh 50 taun dipunlarang.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    31 Maret-1 April-2 April