1 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 April punika dinten ingkang kaping 91 utawi 92 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 - Koran swasta dipunsadé malih ing Burma kanggé sepindhahipun sasampunipun mèh 50 taun dipunlarang.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

31 Maret - 1 April - 2 April