14 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Mèi punika dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Umaru Yar'Adua

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Mèi-14 Mèi-15 Mèi