14 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Mèi punika, dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Umaru Yar'Adua

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Mèi - 14 Mèi - 15 Mèi