Wahana antariksa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
STS-124 Discovery Launch1.jpg

Wahana antariksa iku sawijining pesawat sing ngakasa liwat angkasa. Sing diarani wahana antariksa kalebu probe angkasa robot utawa tanpa awak lan uga mawa awak. Istilah iki kadhangkala uga dipigunakaké kanggo ngarani satelit gawéan, sing duwé kritéria rancangan sing mèmper.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]