Wahana antariksa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
STS-124 Discovery Launch1.jpg

Wahana antariksa iku sawijining pesawat sing ngakasa liwat angkasa. Sing diarani wahana antariksa klebu probe angkasa robot utawa tanpa awak lan uga mawa awak. Istilah iki kadhangkala uga dipigunakaké kanggo ngarani satelit gawéyan, sing nduwèni kritéria rancangan sing mèmper.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wahana_antariksa&oldid=826233"