Wahana antariksa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
STS-124 Discovery Launch1.jpg

Wahana antariksa iku sawijining pesawat kang ngakasa liwat akasa. Sing diarani wahana antariksa kalebu probe akasa robot utawa tanpa awak lan uga mawa awak. Istilah iki kadhangkala uga dipigunakaké kanggo ngarani satelit gawéan, kang duwé kritéria rancangan kang mèmper.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]