Fokker 70

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fokker 70 mawa livréi KLM (Cityhopper), maskapé nasional Walanda

Fokker 70 (dicekak F70)iku siji montor mabur cilik mawa mesin jèt loro mawa awak cilik gawéan Fokker, minangka vèrsi cilik saka Fokker 100, Walanda. Montor mabur iki mabur kapisan ing taun 1993. F 70 iku montor mabur kaping telu mawa mesin jèt sawisé Fokker Friendship F 28 lan Fokker 100. Gunggungé ana 47 montor mabur sing diprodhuksi Fokker. Maskapé Indonésia, Sempati Air sempet dadi panganggo perdana montor mabur[1] iki ing dasawarsa 1990-an.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Sempati takes first Fokker 70 ing flightglobal.com

Pranala njaba[besut | besut sumber]